Què és LliureX?

Recentment, he començat a participar en el podcast de l’associació GNU/Linux València. Un podcast col·laboratiu fet entre els membres socis que desitgen participar. Un dels projectes del Podcast és incloure una secció sobre la distribució educativa LliureX. Per fer aquesta secció m’agradaria obrir-la a la participació de tota aquella persona que ho desitge. En el primer episodi de la secció explicarem què és Lliurex perquè ho entenga des d’una persona que no sap res de programari lliure fins a una altra que ja tinga algun coneixement del tema. M’ajudeu? Deixeu-me la vostra descripció de LliureX i, amb totes les vostres paraules, elaboraré la secció del capítol. Podeu fer-ho afegint un comentari a aquesta entrada (trobareu el lloc on afegir comentaris al final de tot) o, si preferiu fer-ho de forma oculta, ompliu els camps del següent formulari. Gràcies de bestreta i ànim!

Què és LliureX?

Com definiries LliureX
  • Per reconéixer l'autoria de la teua descripció de Lliurex
  • Com definiries Lliurex per a què ho entenga des d'una persona que no sap res de Programari Lliure fins una altra que conega distribucions com Ubuntu, Debian o Linux Mint
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Deixa un comentari

17 − six =

"edutictac.es