I ❤️ Telegram

Tothom està encantat amb la nova funcionalitat de classificar els xats en carpetes de la plataforma Telegram. I realment és molt bona, vaig pensar un 😍 quan la vaig descobrir. Són unes carpetes molt útils i no només perquè pots classificar en grups uns quants xats concrets, sinó perquè aquests grups poden ser realment flexibles gràcies als ajusts dinàmics. En cada carpeta es poden incloure:

 • Xats concrets
 • Els següents tipus de xats:
  • Contactes
  • No contactes
  • Grups
  • Canals
  • Bots

Però els ajusts de les carpetes també ens permeten excloure:

 • Xats concrets
 • Els següents tipus de xats:
  • Silenciats
  • Llegits
  • Arxivats

Per exemple, es pot crear una carpeta on es mostren només els xats personals (incloure contactes i no contactes) i, entre ells, només els que tinguen missatges per llegir (excloure llegits). També es pot tenir en una altra carpeta tots els grups i canals no silenciats (incloure grups i canals i excloure silenciats). En aquestes carpetes aniran apareixent i desapareixent xats segons complisquen els criteris establerts.

Però no és l’única novetat. Entre altres (com ara els nous emojis animats de rabiosa actualitat 🦠, 🤒, 😷, 🤕, 🤧, 🤢, 🤮, 🧼, 💉, 💊 o 🚑) i la possibilitat d’extreure un nombre a l’atzar llançant un dau 🎲), hi ha una que és la que més m’agrada: estadístiques detallades sobre canals de més de 1000 subscriptors. Podem veure gràfics dinàmics i adaptables sobre molts aspectes del canal, com el seu creixement o el rendiment de les publicacions. Amb aquesta informació, podem esbrinar el que funciona i el que realment funciona. S’obtenen des de l’app polsant el títol del canal, després els tres puntets i “Statistics”.

Deixa un comentari

twenty − 19 =

"edutictac.es