Temporitzador silenciós amb App Inventor

Porte un parell de setmanes en el curs organitzat pel CEFIRE d’Elda sobre App Inventor i durant aquest temps m’he dedicat a investigar les possibilitats d’aquesta eina. He de confessar que ho he gaudit molt i he quedat gratament sorprés. Vos deixe unes captures del resultat.

La programació és del tipus blocky i malgrat que estic familiaritzat tinc els conceptes bàsics prou oxidatsaixí que l’hi he hagut de dedicar un poc més de temps del que esperava. Malgrat això estic prou content amb el procés i el resultat.

En un principi havia pensat utilitzar el temporitzador per a mesurar el temps de meditació. Però m’he adonat que també el podia utilitzar per a mesurar el temps de les xarrades que de tant en tant he d’impartir.

Ha sigut un repte i he aconseguit el que m’havia proposat gràcies al fet que APP Inventor 2 admet extensions, i en aquesta pàgina he trobat les que necessitava per executar el mode avió a l’inici de l’aplicació i silenciar el volum del telèfon de les alarmes, trucades i multimèdia.

Aquesta pàgina l’administra Taifun, el qual ha estat molt cordial en contactar amb ell per comunicar-li que l’extensió que necessitava no funcionava correctament en Android 9. Després d’un parell de correus molt amable i ràpidament ha solucionat el bug i afegit la funcionalitat d’activar el mode silenciós que li vaig demanar i tan important és en aquesta aplicació.

Per a rematar la jugada i ja que estava he pujat lapp al Play Store.

M’agrada molt conéixer les coses per dins i trastejar amb les eines que proporciona Google per administrar les apps és una passada 🙂

Com ja he comentat ha sigut tot un descobriment en el qual pense seguir aprofundint els pròxims mesos, almenys fins al final del curs en maig. Vull afegir alguna funcionalitat més com establir la brillantor i el volum des de la configuració de l’aplicació. I alguna cosa més que se me’n vaja ocorrent sobre la marxa i m’ajude a explorar les possibilitats de App Inventor 2.

Vos anime a instal·lar-la en el vostre dispositiu Android i a què feu suggeriments de millora 🙂

Lascia un commento

3 × 5 =

"edutictac.es