Paramètres du compte de messagerie d’identité numérique @edu.gva.es avec Thunderbird

Je n’aime pas du tout le webmail Outlook et ce n’est pas très bon pour le gérer, et lorsque vous le configurez dans Thunderbird, vous pouvez recevoir du courrier mais pas envoyer. Pensava que això era perquè estava restringida aquesta funcionalitat, mais après beaucoup de recherches en ligne, j’ai trouvé la solution suivante via DavMail.

El DavMail es pot descarregar ací, n’hi ha versió per a tots els sistemes operatius, ja que està fet amb Java. Per a LliureX 21 he instal·lat aquest paquet .deb

Respecte a la configuració de DavMail, no cal fer res especial, sols executar el programa i apareixerà la seua icona baix a la dreta amb la resta d’icones del sistema.

Si punxen damunt la seua icona podem comprovar la configuració de DavMail, però ja vos dic que jo no he toca res, he deixat els paràmetres que venen per defecte.

Si voleu sincronitzar les carpetes d’Outlook teniu que configurar el servidor d’entrada IMAP amb els següents paràmetres:

Per a configurar el servidor d’eixida de Thunderbird, aneu a la secció de configuració smtp i configureu amb els següents paràmetres:

En nom del servidor posem localhost, port 1025 i seguretat capi ja ho tenim, fàcil 🙂

Si vols configurar el calendari i la llibreta d’adreces d’Outlook en Thunderbird ho pots fer també.

1 pensée sur »Paramètres du compte de messagerie d’identité numérique @edu.gva.es avec Thunderbird”

Laisser un commentaire

10 + 6 =

"edutictac.es