Extensions del meu navegador web

Arreplegue el repte que ha llançat @Alfons al fòrum d’edutictac aprofite per afegir una entra en el blog, que fa temps necessita noves entrades.

És clar que el programari que més utilitze als meus ordinadors és el navegador web, avui dia és tant important aquest software que ja n’hi ha fins a sistemes operatius que es fonamente en ells, com és Chorme Os.

El meu navegador per defecte en totes les màquines tant de casa com del treball és firefox, confese que molt de temps he utilitzat Chrome i Chromium, però la quantitat de recursos que consumixen finalment han decantat la balança cap a el software de Mozilla que a més de ser molt ràpid i lleuger és completament lliure.

Com una imatge val més que mil paraules ací vos deixe una captura de les extensions que utilitze.

Captura de pantalla des de 2014-02-14 16:19:17

El per què d’aquesta selecció, senzill: AdBlock Plus per a bloquejar publicitat (fonamental), DownloadHelper per baixar vídeo de Youtube, ja sabeu que als centres educatius la velocitat d’internet deixa molt que desitjar i aquesta eina és fonamental. Evernote, per tal de capturar i catalogar pàgines web interessant que en servixen per aprendre… Google Translator per quan alguna pàgina està en un idioma a traduir… Grag an Drag per a la pdi i les pantalles tàctils facilita fer scrolling, LastPass molt important tindre les contrasenyes organitzades entre altres coses. Pocket, per guardar contingut interessant per a llegir més tard tant en l’ordinador com en els dispositius mòbils. Pushbullet un dels últims descobriments, encara estic explorant-la en facilita enviar informació del ordinador al smartphone. Web Developer imprescindible per tal de desenvolupar programari web.

Segurament amb les aportacions dels companys d’edutictac afegiré alguna més.

 

 

Deixa un comentari

dieciocho + dieciseis =

"edutictac.es