Enviar documents a Kindle des de Telegram

Els bots de Telegram ens permeten realitzar tot tipus d’accions sense necessitat d’abandonar aquesta aplicació de missatgeria: buscar imatges, consultar el temps, crear recordatoris, consultar el preu d’un producte d’Amazon, etc.

He pensat fer una sèrie d’articles per tal de compartir els que més m’agraden ja que són una eina molt útil per als usuaris de Telegram. En aquesta primera ocasió per als que posseïsquen un Kindle o utilitzen l’aplicació per a llegir eBooks en telèfons intel·ligents i tauletes.


Un bot molt fàcil d’utilitzar

El creador d’aquest bot és Anton Ilzheev, qui s’aprofita de la funcionalitat ‘Send to Kindle’ perquè enviem eBooks al Kindle mitjançant una adreça de correu electrònic.

Una vegada que hem agregat el bot a Telegram utilitzant en el buscador el seu nom @to_kindle_bot, el següent pas serà indicar quin és l’email que utilitzes en el Kindle (escrivint “/email tuemail@kindle.com en el xat) i no oblidar d’anar als ajustos de compte d’Amazon –> contingut i dispositius –> agregar “@kindlerobot.ru” com un compte d’email aprovada.

Una vegada que ho hàgem fet, simplement haurem d’adjuntar un eBook al bot i aquest s’encarregarà d’enviar-ho directament al nostre compte Kindle. Cal no oblidar que aquests són els tipus d’arxiu suportats:

Microsoft Word (.DOC, .DOCX)
HTML (.HTML, .HTM)
RTF (.RTF)
JPEG (.JPEG, .JPG)
Kindle Format (.MOBI, .AZW)
GIF (.GIF)
PNG (.PNG)
BMP (.BMP)
PDF (.PDF)

Sempre he utilitzat Calibre per a enviar eBooks al Kindle. Però en ocasions aquest mètode em facilita molt la vida. La versió gratuïta té una limitació de cinc documents al mes. Espere que vos siga de profit, aniré compartint més bots i tal volta algun canal interessant de Telegram ara que molts companys de professió han començat a utilitzar-ho.

1 comentari a “Enviar documents a Kindle des de Telegram”

  1. Hola a todos. Me gustaría informarles que en Telegrama hay también otro BOT muy útil llamado @ebook_to_kindle_bot que realiza básicamente las mismas funciones que el que ustedes revisaron en el artículo, pero con la gran diferencia de que es completamente GRATUITO! ¡Inténtalo para creer!

    Respon

Deixa un comentari

catorce − 3 =

"edutictac.es