Descarregar activitats flash amb firefox

Aquesta vesprada he trobat un parell d’activitats musicals que he afegit a bibliojocs

Les activitats estaven inserides en una pàgina amb moltes coses que a mi no m’interessen per a treballar en l’aula. Moltes vegades els alumnes piquen en un enllaç que els porta fora de l’activitat.  Així que el que he fet ha sigut copiar la url de l’arxiu flash de l’activitat. Aquest procés també servix per a guardar els arxius en el disc dur per tal de poder treballar offline.

Amb firefox el procés és molt senzill, anem al menú ferramentes i triem “Informació de la pàgina”

Després en “Media” tenim que cercar l’arxiu flash el qual tindrà apareix amb un color gris més claret i com a Type Embed, seleccionem i guardem.

Però per a bibliojocs a mi el que m’interessa és la url de l’arxiu, picant amb el botó dret optenim un menú que ens permitix copiar-la en la memòria.

Si peguem en el navegador la direcció obtenim el flash que ens interessa a pantalla completa http://www.tudiscoverykids.com/juegos/llamando-a-la-orquesta/swf/main_es.swf

També podeu obrir l’arxiu .swf al vostre ordenador per a utilitzar quan vulgueu amb el vostre navegador web o fent doble clic damunt l’arxiu si utilitzeu LliureX.

Deixa un comentari

cuatro × cinco =

"edutictac.es