CONKY MANAGER

Als meus escriptoris linux m’agrada utilitzar conky, és molt vistós i útil. En LliureX és molt senzill implementar gràcies a Conky Manager, vos deixe amb un article que explica com instal·lar fàcilment mitjançant PPA.

Conky Director
Conky Manager és una interfície gràfica d’usuari que permet gestionar fàcilment la configuració de Conky. L’última versió – 1.1 -, us permet escollir entre 7 tals configuracions / temes.Conky és un monitor de sistema lleuger i altament personalitzable que mostra diferents info sobre l’escriptori.
Conky Manager 1.1 es distribueix amb temes que van des de la informació completa del sistema (memòria, CPU, Internet, l’ús i el temps de CPU) per a configuracions que només mostren l’ús de la CPU o Nvidia estadístiques gràfics. A continuació pot veure els temes inclosos en Conky Conky Manager 1.1:
Amb aquesta eina, vostè pot fàcilment activar o desactivar temes Conky, així com activar o desactivar els mòduls per a cada configuració . Per exemple, si s’utilitza la configuració d’Or i gris, es pot activar o desactivar els següents mòduls: temps, net, memòria, disc o d’ús de la CPU.
Al Edita fitxa, pot configurar cada giny: establir la seva ubicació (alineació, posició horitzontal i vertical), la transparència i la mida (amplada mínima i l’alçada, l’alçada de farciment):
Conky Director
Des del Opcions fitxa, pot configurar Conky per executar l’inici del sistema, importar nous packs temàtics Conky cas de ser alliberat pel desenvolupador Conky Manager, o matar Conky. Hi ha algunes característiques Administrador d’Conky no té actualment, com una opció per configurar la interfície de xarxa per ser utilitzat pels mòduls de xarxa, però, d’acord amb el desenvolupador Conky Manager, l’eina ha de rebre algunes noves característiques en breu, juntament amb els nous temes inclosos per defecte.
L’aplicació és compatible amb l’addició de temes addicionals – per saber com fer-ho, consulteu Conky Gerent anunci de la versió .

Instal·leu en LliureX

Per instal · lar l’Administrador Conky en LliureX utilitzeu els següents comandaments:

sudo apt-add-repository -y ppa:teejee2008/ppa

sudo apt-get update

sudo apt-get install conky-manager

 

Captura de pantalla des de 2013-07-17 00:32:43

 

Font: http://www.webupd8.org/2013/07/conky-manager-gui-for-managing-conky.html

1 comentari a “CONKY MANAGER”

  1. Baja molt bon gust.

    Jo també l’utilitze a Debian Wheezy sobre Fluxbox, però m’agobia i em distreu així que no el tinc configurat en arrancar.

    On sembla bona idea és en implementar-lo al servidor ja que et permet monitoritzar-lo de forma senzilla d’un colp de vista.

    Respon

Deixa un comentari

uno × 2 =

"edutictac.es