Aprenentatge en xarxa. Comencem.

En aquesta primera pràctica de la unitat revisaràs els teus coneixiements previs.

Per on comencem? Com que es tracta de la primera pràctica de la unitat, has de realitzar la primera part de la rutina de pensament “3, 2, 1, pont!”. Al finalitzar la unitat, realitzaràs la segona part de la rutina. L’objectiu de l’activitat és promoure pensament crític sobre l’aprenentatge, és a dir, evidenciar-te a tu mateix/a quant has aprés.

El nom del document ha de complir la següent estructura: 321pont_aprenentatgeEnLinia_<nomCognoms>.odt. Per exemple 321pont_aprenentatgeEnLinia_SanjaDabic.odt

Com seguim? Una vegada realitzada la primera part de la rutina, ha arribat el moment de revisar els conceptes bàsics de la unitat. Baixa’t el següent document i contesta les preguntes en altre color (per exemple blau) i text justificat. Una vegada acabat, l’envies a la professora.

El nom del document ha de complir la següent estructura: avaluacioInicial_aprenentatgeEnLinia_<nomCognoms>.odt, per exemple: avaluacioInicial_aprenentatgeEnLinia_SanjaDabic.odt.

"edutictac.es