Infografia DNIe

En aquesta pràctica anem a plasmar en una infografia les característiques del DNIe

Imatge del DNIe 3.0 publicada en la pàgina oficial
Imatge connectivitat del DNIe 3.0 publicada en la pàgina oficial

Com comencem? La setmana anterior hem estat fent pràctiques de xifrat simètric, assimètric i signatura de documents. Al següent enllaç podeu trobar informació de resum sobre els conceptes vists en classe.

Com seguim? Llig la informació relativa a la seguretat del dnie que està publicada pàgina web oficial. Busca informació d’ús del DNIe en transaccions electròniques. Un dels apartats més interessants és el relatiu a les FAQ.

I ara què? Amb tota la informació, dissenya i realitza una infografia explicant la utilitat del DNIe en les transiccions electròniques, incloent els conceptes de xifrat i signat d’informació vist en classe. La infografia la pujaràs a la plataforma d’AULES quan estiga operativa.

Leave a Comment

seventeen − ten =

"edutictac.es