Hola, món!

El meu nom és Sanja Dabic. Sóc professora d’informàtica en IES JB Porcar (Castelló).

Durant molt de temps he estat pensant sobre la idea de crear un blog com un espai on deixar constància del camí d’aprenentatge que estic recorrent dia rere dia, curs rere curs.

Aquest blog naix amb quatre interessos. D’una banda, serà un espai on compartiré les meues experiències docents on faré reflexions sobre algunes de les propostes didàctiques que portaré al terme dins d’aula. A més, publicaré propostes sobre diferents aspectes d’actualitat relacionats amb la docència i millora de la tasca docent. D’altra banda, serà un repositori de material per a la resta de comunitat on deixaré propostes didàctiques guiades per a implementar a l’aula. Per últim, publicaré posts perquè l’alumnat tinga accés a les pràctiques fins que estiga la plataforma d’AULES disponible per a ells.

"edutictac.es